Taejang.cz

Taekwondo
Plánujeme

Momentálně neplánujeme žádnou akci. Máte pocit, že bychom někde neměli chybět? Dejte nám vědět!

Přihlášení

KNIGHTS NEXTGEN 2016

Víkend plný zábavy, to byl Knights Nextgen! V sobotu 22.10.2016 děti absolvovaly 2 semináře taekwondo pod vedením Pavla Pospíška a Maroše Nováka a vyzkoušely si taky nový sport Chanbara, který je u nás v republice teprve v začátcích. Večer byl pro děti připraven bohatý program v jumping aréně Kolbenka.
V neděli jsme ráno vyrazili do bojů, kdy se nebojovalo systémem KO, ale každý s každým nebo tabulkovým systémem. Nejlépe si vedla naše nadějná závodnice Hana Flegrová, která zvítězila ve všech 4 zápasech a ke zlaté medaili si přidala také ocenění „nejlepší závodnice turnaj“. Za celý turnaj rozdala celkem 41 bodů a obdržela pouhých 6. Na 2.místě skončila Adélka Vojtková, která zvítězila ve 2 zápasech a teprve v posledním podlehla Haničce, holky totiž bojovaly ve stejné kategorii. 2.místo získal také Michal Polák, který zvítězil ve 2 zápasech 12-ti bodovým rozdílem a teprve v posledním rozhodujícím zápase ke konci těsně prohrál 10:12. 3.místo získal Kryštof Parůžek a Kryštof Brož. Oba kluci zvítězili ve 2 zápasech, což jim v rámci tabulky vyneslo bronzovou medaili.
Všechny děti si vyzkoušely také turnaj v novém bojovém sportu Chanbara. Nikomu se nepodařilo dosáhnout na medaili. Proto jsme do týmového souboje vyslali naše odvážné rodiče. Tým Taejang ve složení Roman Polák, Zdeněk Blažejovský a Martin Parůžek se postavili 1.týmu ze Slovenska, který postupně vyřadili skóre 3:0. Do semifinále se postavili proti zkušeným soupeřům ze Slovenska, kteří se letos účastnili i ME v tomto novém sportu a nečekaně je porazili 2:1. Do finále se jim propracoval domácí tým „STAFF“, s kterým svedli vyrovnaný boj a nakonec podlehli těsně 1:2.

Umístění:

1.místo:
Flegrová Hana, žákyně -45kg

2.místo:
Vojtková Adéla, žákyně -45kg
Polák Michal, kadeti -45kg

3.místo:
Parůžek Kryštof, žáci -30kg
Brož Kryštof, kadeti -53kg

Chanbara:
2.místo:
Tým Taejang
Polák Roman
Blažejovský Zdeněk
Parůžek Martin

Hledat
Sponzoři