Taejang.cz

Taekwondo
Plánujeme

Momentálně neplánujeme žádnou akci. Máte pocit, že bychom někde neměli chybět? Dejte nám vědět!

Přihlášení

Sokol Cup/CEFTA 2016

12 teplických borců od dětí po juniory se vydalo na 1.turnaj v nové sezóně a to do Hradce Králové na bodovaný turnaj Sokol Cup.
V semifinále s bronzovou medailí na krku skončili Michal Polák, Tárik Abass a Miriam Hasanová. Do finále se propracovali všichni ostatní. Stříbro získaly juniorky Michaela Kadlčková a Albatool Jahaf, které až ve finále podlehly účastnicím letošního MS juniorů. Na 2.místě také skončili Pavel Čermák a Matěj Brož. Velmi těsné finále měla naše nadějná sportovkyně Hana Flegrová. Zápas obou děvčat byl silně vyrovnaný, kdy o výsledku museli na základě sympatií rozhodnout až rozhodčí. K naší smůle vítězství přiřkly soupeřce z Pelhřimova.
Poslední 4 zlaté medaile přidali Amálie Flegrová, která bez větších problémů na krk opět posadila tento cenný kov. Kryštof Parůžek, který po vyrovnaném finále nakonec zvítězil na zlatý bod. Kryštof Brož, který stejně jako Amálka celý rok předvádí stabilní výkony a proto ho čeká brzy přestup do těžší kategorie a Nwar Jahafová, která ve finále zvítězila se značnou převahou 14:0.

Umístění:

1.místo:
Flegrová Amálie, děti B -30kg
Parůžek Kryštof, žáci B -30kg
Jahafová Nwar, kadetky B -55kg
Brož Kryštof, kadeti B -49kg

2.místo:
Brož Matěj, děti B -33kg
Flegrová Hana, žákyně B -45kg
Čermák Pavel, žáci B -33kg
Jahaf Albatool, juniorky A -52kg
Kadlčková Michaela, juniorky A -55kg

3.místo:
Hasanová Miriam, kadetky B -51kg
Polák Michal, kadeti A -45kg
Abass Tárik, junioři A -63kg

Hledat
Sponzoři